Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -
داستان و شعر کودکانه ولادت حضرت فاطمه (س)
حضرت فاطمه زهرا (س) دختر پيامبر گرامي اسلام حضرت محمد مصطفي (ص) آخرين پيامبر مسلمانان هستند که روز تولد آن حضرت روز زن نام گرفته است، نامگذاري روز ميلاد حضرت زهرا (س) به عنوان روز زن و روز مادر به حق انتخاب زيبا و شايسته اي ست. چه اينکه در الگوي زن بودن و مادر بودن نمونه ي بالاتري از الگوي زندگي فاطمه زهرا (س) نداريم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين انتخاب و اين نامگذاري هم به حق در جهت پيروي از سيره و زندگي اين بانوي بزرگوار صورت گرفته است.
شعرهاي کودکانه ولادت حضرت فاطمه (س)
عطر خوب سيب داشت
آن گل ياس سفيد
او که در قلب پدر
نور اميدي دميد
هديه اي بود از خدا
آمد او از آسمان
تا که عطرآگين شود
باغ هاي اين جهان
بارها چون مادي
او پدر را ناز کرد
چون نسيم مهربان
اخم گل را باز کرد
او بهشتي بود و رفت
باز هم سوي بهشت
آمد و در قلب ها
نام «زهرا» را نوشت
سعيد عسکري
***شعر کودکانه ولادت حضرت زهرا(س)***
فاطمه عزيز ما
دختر پيامبر بود
او فقط نه يک دختر
بلکه مثل مادر بود
صبح يواش يواش
مي‌رفت خانه و دَمِ در را
مثل دسته گل مي کرد
خانه پيامبر را
مي نشست و وا مي کرد
جانماز بابا را
توي سفره هم مي چيد
نان و شير و خرما را
آسياي دستي را
مي نشست و مي چرخاند
روي لب گل خنده
زير لب دعا مي خواند
همواره پدر مي گفت:
ياور پدر هستي
دختر عزيز من
مادر پدر هستي
***شعرهاي زيباي ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)***
شبيه ياس ونسترن
شبيه ماه ومريمي
تو پاک وخوب با خدا
تو دختر پيمبري (ص)
خدا به بچه ههاي تو هميشه داده سروري
محبت تو مي دهد به من اميد وآبرو
بمان بمان براي من تويي تمام آرزو
نشسته مهر فاطمه (س)به قلب من به جان من
نشسته نام فاطمه (س)به دفتر و زبان من
خدا به احترام او نشانده زير پاي ما
براي اين محبتش بهشت جاودانه را
داستان ولادت حضرت فاطمه (س)
داستان کودکانه زندگينامه حضرت فاطمه زهرا (س)
بعد از مدتي انتظار صداي زيباي دختري بهشتي از خانه بلند شد. پدر و مادر از ديدن نوزاد بسيار شاد و خوشحال شدند. حضرت محمد (ص) به امر خدا نام دخترش را فاطمه به معني جدا شده از بديها نهاد.
خداوند مهربان تا آن روز و بعد از آن چنين دختر پاک و درستکاري را به هيچکس هديه نداده بود. حتي فرشته هاي آسمان نيز براي ديدن فاطمه (ع) به زمين مي آمدند و از صحبت کردن با او لذت مي بردند.
دشمنان پيامبر (ص) با شنيدن خبر تولد حضرت فاطمه (ع) خوشحال شدند و ايشان را آزار داده مي گفتند : تو ابتر هستي يعني پسري نداري که نسل تو ادامه پيدا کند و ديگر کسي نيست که بعد از تو مردم را به دين اسلام دعوت کند.
اما خداوند يکتا براي اينکه مقام و بزرگي حضرت فاطمه (ع) را نشان بدهد؛ سوره ي کوثر را بر حضرت محمد (ص) نازل کرد و از آن حضرت خواست که قرباني کند و شاد باشد. در اين سوره مبارک پروردگار عالميان به رسولش فرمود: « نسل تو از همين دختر پاک ادامه پيدا مي کند.»
پيغمبر هم راضي به امر خداوند بود ودخترش را بسيار دوست مي داشت؛هميشه او را در آغوش مي گرفت و مي بوسيد و مي گفت: « فاطمه بوي بهشت مي دهد.»
حضرت فاطمه (ع) چهره اي نوراني داشت و براي پدر و مادرش دختري خوب و مهربان بود. او زندگي سختي داشت. در کودکي مادر عزيزش خديجه ي فداکار را از دست داد. خديجه (ع) در تمام زندگي اش با پيامبر هميشه يار و غمخوار ايشان بود. و هنگامي که مردم بت پرست آن حضرت را مورد اذيت و آزار قرار مي دادند با روي خوش به پيامبر گرامي اسلام اميدواري مي داد.
اما بعد از خديجه (ع) تنها يار و همراه پيامبر (ص) حضرت فاطمه (ع) بود. وقتي بت پرستان نادان در کوچه و بازار به سوي حضرت محمد (ص) سنگ پرتاب مي کردند و به روي مبارک ايشان خاک مي ريختند فاطمه (ع) با ناراحتي در حالي که اشک در چشمان نازنينش جمع مي شد سر و روي پدر را پاک مي کرد و مانند يک مادر از ايشان مراقبت مي کرد.به همين خاطر رسول اکم هميشه به دخترش مي فرمود «ام ابيها» يعني فاطمه جان تو مثل مادرم هستي.
حضرت فاطمه (ع) پاک ترين زن دنيا بود. او در نوجواني با بهترين مرد که حضرت علي (ع) بود ازدواج کرد و زندگي ساده و زيبايي را با هم آغاز کردند. پيامبر (ص) هم از ديدن آنها شاد و خوشحال مي شد و خدا را شکر مي کرد.
حضرت علي (ع) و حضرت فاطمه (ع) هميشه يار و ياور پيغمبر بوده و در کنار ايشان به حمايت از او مشغول بودند. پروردگار به اين زوج مبارک چهار فرزند پاک و با ايمان داد: امام حسن (ع)، امام حسين (ع) ، امام حسين (ع) حضرت زينب (ع) و ام کلثوم . حضرت فاطمه (ع) و امام علي (ع) به همراه فرزندانشان اهل بيت پيامبر هستند به همين علت محبت آنها هميشه در دل هاي مسلمانان وجود دارد. رسول خدا هنگام بازگشت از هر سفري ابتدا به خانه ي دخترش مي رفت و از ديدار او بسيار شاد مي شد. حضرت فاطمه (ع) هيچ وقت کسي را ناراحت نکرد و با همه مهربان و خوش رفتار بود. پيامبر در مورد ايشان هميشه مي گفت: « خدايا با دوستان فاطمه دوست و با دشمنانش دشمن باش.»
چند ماه پس از درگذشت پيامبر خدا به دليل حوادث تلخ و ناگوار ي که در جامعه اسلامي آن زمان اتفاق افتاد اهل بيت پيامبر اکرم تلخي هاي زيادي را تحمل کردند و اين اتفاقات تلخ موجب صدماتي بر وجود مبارک تنها دختر پيامبر گرديد. ايشان بر اثر همان صدمات ايشان به شهادت رسيدند.
حضرت فاطمه (ع) بانويي بهشتي بود. او در طول عمر کوتاهش سختي هاي زيادي را تحمل کرد اما هيچ وقت اميد و ايمانش را از دست نداد و هميشه با صبر و آرامش از پروردگار بزرگ ياري مي خواست. دختر پيامبر هميشه مهربان و درستکار بود. محبت آن بانوي بزرگواري در دلهاي ماست و تمام مسلمانان او را دوست دارند.حضرت محمد (ص) هميشه مي فرمود: « فاطمه پاره ي تن من است.»
گردآوري: بخش کودکان بيتوته

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسن تدبیر دانشجویان عمره‌گزار را در اولویت قرار دهید

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب،  حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در همایش عمره دانشجویی در سالن شهید مطهری دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد در جمع دانشجویان عمره گزار با اشاره به کلیدهای اصلی موفقیت در سفر به سرزمین وحی اظهار داشت: برای اینکه سفر خوب و پرباری داشته باشید برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید.

سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه نزدیک به ۶ میلیون عمره گزار برای این سفر معنوی در صف انتظارهستند، اظهار داشت: لطف خدا شامل حال شما دانشجویان شده است، با نیت خالص به این سفر بروید و در انجام اعمال خود دقت کنید و از فیوضات آن بهره مند شوید.

وی با بیان اینکه اخلاص در سفر عمره از جانب خداوند به طور جداگانه توصیه شده است، کلید موفقیت دیگر سفر به سرزمین وحی را معرفت دانست و خطاب به حاضران گفت: آداب و مناسک عمره را فرا بگیرید و با آگاهی اعمال و مناسک را انجام بدهید. پیامبر بزرگ الهی هم از خداوند طلب راهنمائی در مناسک کرد: أَرِنَا مَنَاسِکَنَا.

وی بر لزوم بازشناسی تاریخ و جغرافیای حج و اماکن مقدس سرزمین وحی تاکید و به دانشجویان توصیه کرد که درباره جنگ‌های پیامبر (ص) در این سرزمین مطالعه کنند و به بازشناسی درس های وقایعی که در عصرحضرت رسول (ص) اتفاق افتاده است، پرداخته و از خود سوال کنیم چقدر در کارهایی که انجام می دهیم به اعمال رسول اکرم (ص) و یاران آن حضرت شبیه است؟

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به واقعه جنگ اُحد ادامه داد: مردم در این جنگ شش گروه شدند، برخی ازآنها در مسیر از پیامبر جدا شدند و پیامبر را همراهی نکردند. گروه دوم تیراندازان مستقر در جبل عینین بودند که به آنان فرمودند در ارتفاعات چه پیروز شدیم چه شکست خوردیم بمانید، اما گروهی از ارتفاعات پایین آمدند و دنبال جمع کردن غنائم بودند. گروه سوم شهدای سرفراز بودند که در نزد خداوند روزی دارند و خشنود شدند. گروه چهارم فراریان از جنگ بودند که حتی پشت سر خود را نگاه نکردند. علاوه براین یک گروه هم منافقین و ششمین گروه جانبازانی بودند که همراه پیامبر در روز بعد در تعقیب دشمن به حمراء الاسد رفتند و به دعوت پیامبرجواب مثبت دادند. با توجه به این شرح حال جایگاه ما در مسائل سیاسی و اجتماعی کجا قرار دارد؟ توجه و تفکر به این موضوعات کلیدهای استفاده کردن از سفر به سرزمین وحی است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در پایان سخنان خود از دانشجویان خواست که در این سفر از روحانیون کاروان بهره ببرند و افزود: زائر جایگاه ویژه‌ای نزد خدا دارد. درجمع شما برخی افراد هستند که پدرند یا در آینده پدرخواهند شد، در کنار کعبه برای پدران و فرزندانتان دعا کنید و دعای ۲۴ و ۲۵ صحیفه سجادیه را در مسجدالحرام به طور ویژه بخوانید.

سیدسلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان دیگر سخنران این همایش بود که در باره نقش مهم سفر به اماکن زیارتی در جهان اسلام در یکپارچگی و افزایش ایمان مومنان سخن گفت.

وی افزود: اسلام دینی است که پاسخ نیازهای بشریت برای سعادت را در خود دارد، آنچه که دین اسلام به آن دعوت کرده عبور از ظواهر و رسیدن باطن امور است که در نهایت به تدبیر در امور و رسیدن به راه‌حل درست منتهی خواهد شد.

در این همایش که حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و چند تن از مسئولان ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان حضور داشتند اعلام شد که یک کاروان ۱۶۴ نفره از دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس برای سفر ده روزه در قالب کاروان های عمره گزار فردا چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اگر جامعه فرهنگی آگاه باشد آن جامعه به پیروزی می‌رسد
  • مجالس شهدا میدان مقدس و اطهر حضرت فاطمه(س) است
  • داستانک‌هایی برای فلسفه‌ورزی کودکانه
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • داداش زاده: عالیشاه پرسپولیس را با اخراج کودکانه خود ۱۰ نفره کرد/استقلال بضاعتی بیش از این ندارد
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • ‌معلم چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ + فیلم
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • آمار مرگ‌ومیر زنجان در سال ۱۴۰۲ اعلام شد
  • حسن تدبیر دانشجویان عمره‌گزار را در اولویت قرار دهید